EXPERT IN WOND- EN DECUBITUSZORG

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van cliënten. Daarom biedt Q Care wond- en decubituszorg van de allerhoogste kwaliteit. Onafhankelijk, gecertificeerd en volledig vergoed.

Onze certificaten

Q Care is gecertificeerd voor alle kernactiviteiten op het gebied van anti-decubitushulpmiddelen, zoals het indiceren, adviseren, verstrekken en installeren van de hulpmiddelen. Daarnaast zijn we gecertificeerd voor het beheren, onderhouden, repareren, reinigen, desinfecteren en retourneren van anti-decubitushulpmiddelen. Q Care opereert daarmee volgens de wet, kwaliteitsmanagementeisen en CE-normen.

ISO 13485: 2016 certificaat

Dit is een internationaal erkende kwaliteitsnorm die wordt toegekend door de International Organization for Standardization. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Q Care is gecertificeerd voor ISO 13485 een medische variant van ISO 9001. Dit certificaat is speciaal ontwikkeld om fabrikanten van medische hulpmiddelen te helpen voldoen aan Europese wetgeving.

ISO 9001: 2015 certificaat

Q Care is ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee laten we zien dat wij voldoen aan de meest ingezette internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement wereldwijd. We zijn continu bezig met het leveren van de beste zorg.

Kwaliteit zit in onze genen!

Zo zijn we al 12 jaar achter elkaar succesvol gecertificeerd. Daarnaast is Q Care de initiator van de huidige ISO 13485 standaard in de markt voor anti-decubitushulpmiddelen en daarmee dus als eerste de hoogwaardige kwaliteitsstandaard heeft bepaald. We kunnen alleen de beste zorg bieden als we volledige aandacht hebben voor onze cliënten en hun zorgverleners. We streven ernaar om de wond- en decubituszorg nog beter te maken met behulp van innovatieve en effectieve oplossingen. We reinigen, desinfecteren, onderhouden en repareren onze anti-decubitus hulpmiddelen in onze eigen professionele werkplaats conform internationale standaarden. Zo garanderen we kwaliteit en veiligheid voor onze cliënten.