EXPERT IN WOND- EN DECUBITUSZORG

Iedereen verdient de beste zorg en een spoedig herstel. Complexe wonden en doorliggen staan dat herstel in de weg en verminderen het welzijn van cliënten. Daarom biedt Q Care wond- en decubituszorg van de allerhoogste kwaliteit. Onafhankelijk, gecertificeerd en volledig vergoed.

Over Q Care België

Door de vergrijzing van onze samenleving is er een sterkte toename het aantal chronische zieken met doorligwonden en andere wondproblemen. Dit zorgt voor noodzaak aan nieuwe, betere en additionele behandelingen in de (chronische) wondzorg. Daarom wil Q Care nieuwe innovatieve medische hulpmiddelen op de markt brengen en in 2009 werd besloten om een Research & Development afdeling op te richten in België voor wondheling.

Research & Development

Deze onderzoek- en ontwikkelactiviteiten omtrent wondverzorging zijn gelokaliseerd te Diepenbeek op de Life Sciences Campus waar we ons bevinden binnen het knooppunt van de Life Sciences activiteiten binnen Nederland, Duitsland en België. Q Care biedt een totaalpakket op het gebied van wond- en decubituszorg aan cliënten en zorgprofessionals. Dat doen we vanuit de eenvoudige gedachte dat iedereen de allerbeste zorg verdient. Zorg die bijdraagt aan een spoedig herstel en een optimale kwaliteit van leven.

Q Care is een familiebedrijf

Familiebedrijven richten zich niet op de korte termijn, maar kijken naar de toekomst. Wij zijn in alle opzichten een familiebedrijf. Wij hechten aan warme, langdurige relaties met onze medewerkers en streven naar langdurige partnerschappen met onze toeleveranciers. Tegelijkertijd zijn de lijnen kort en kunnen we razendsnel schakelen.